Steun YMCA Den Haag

Het werk van YMCA’s ‘all over the world’ is ondenkbaar en onmogelijk zonder steun van vrijwilligers, zonder giften en bijdragen van personen, fondsen en bedrijven.

Er zijn verschillende wijzen om het werk van de YMCA te steunen:

Laat een kind op vakantie gaan!

Nederland is een relatief rijk land, ondanks dat zijn er nog steeds
kinderen in Den Haag en omstreken die nooit op vakantie gaan. Daarom organiseert YMCA Den Haag elk jaar enkele acties onder de naam ‘YMCA Vakantie voor een Kind’ om geld in te zamelen dat deze kinderen toch op vakantie kunnen met een van de zomerkampen van YMCA Den Haag.

Met elke 100 euro die binnenkomt kan 1 kind mee op vakantie. En veel kleine beetjes maken uiteindelijk ook iets groots, dus geen enkele gift is te klein. Via NL85INGB0000126821 t.n.v. STICHTING CENTRAAL FONDS CLUBGEBOUWEN YMCA DEN HAAG  te Den Haag, onder vermelding ‘vakantie voor een kind’.

Steun ons met een gift

YMCA Den Haag is blij met iedere gift. Ook vele kleine bijdragen maken een groot werk mogelijk. Giften kunnen worden overgemaakt op IBAN: NL67INGB0000305140 t.n.v. Centrale Stichting YMCA Den Haag e.o. te Den Haag.

Steun ons door bedrijfsponsor te worden

Er zijn vele vormen van sponsoring mogelijk bij de YMCA, voor
maatschappelijk ondernemende bedrijven onder andere:
•     bedrijfsuitjes met een ideële component
•     naamsverbinding
•     reclame
Neem contact met ons op voor de precieze mogelijkheden voor uw bedrijf.

Uiteraard zijn we gaarne bereid tot het geven van verdere informatie of tot een gesprek over uw mogelijkheden. U kunt daarvoor e-mailen of bellen met onze jeugdwerker. Zie hier voor de contactgegevens.