stageplaatsen HBO

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage in Den Haag waarin je leuke activiteiten voorbereidt en uitvoert voor kinderen of tieners? Dan hebben wij genoeg mogelijkheden!

Wij bieden je een enthousiaste kinder- of tienergroep waar je samen met andere stagiaires of vrijwilligers de kinderen een geweldige tijd bezorgt. Natuurlijk word je hierbij goed begeleid en helpen wij je om te leren.

Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires van de volgende opleidingen:

HBO Social Work (SPH, CMV, MWD en Pedagogiek)

Zowel 1e als 2e jaars HBO studenten Social Work kunnen bij ons terecht. Wij bieden je een uitdagende stage aan waarin je in teamverband een kinder- of tienerclub begeleidt. Hierbij leer je veel over het omgaan met de doelgroep kinderen of tieners. Maar je leert ook om samen te werken, je creativiteit in te zetten en flexibel te zijn, en je organiseert je eigen activiteiten en/of workshops. En natuurlijk krijg je hiervoor veel enthousiasme en spontaniteit van de kinderen terug!

Voor 3e jaars CMV- of Pedagogiekstudenten bieden wij één of twee stageplaatsen aan. In deze stage ga je aan het werk als Jeugdwerkadviseur in opleiding. Hierbij krijg je coördinerende taken, waarin je nieuwe groepen op gaat zetten, vrijwilligers en stagiaires begeleidt, meewerkt binnen projecten en trainingen gaat geven. Kortom een veelomvattende stage waarin je zult ontdekken waar je talenten liggen en waarin je aan de slag gaat met het verwerven van je competenties.

Heb je belangstelling? Stuur dan een e-mail naar Joost Vlasblom  (joost @ ymca . nl) met je gegevens (CV) en motivatie. Wij nemen dan contact met je op.