Oliebollen

Oliebollen eten voor het goede doel! Dat kan zeker. De YMCA in Den Haag bakt dit jaar op 30 december oliebollen, om op die manier geld in te zamelen voor kinderen uit gezinnen rond de armoedegrens. Zo kunnen zij toch meedoen met onze activiteiten, zoals de zomerkampen, de muzieklessen, de huttenbouwweken, de diverse workshops en de zomer-3-daagsen. (Voor meer informatie, zie YMCA Jeugdfonds)

Kosten

De oliebollen kosten 1 euro per stuk. U kunt kiezen uit oliebollen met rozijnen en oliebollen zonder rozijnen. Minimale afname is 5 oliebollen.

Ophalen of bezorgen?

Door het Covid-19-virus proberen we minder mensen op 1 plek te hebben, daarom hebben we twee distributieplekken en willen onze vrijwilligers de oliebollen ook best even bezorgen. Mits de bestellingen uit Den Haag, Zoetermeer, Nootdorp, Wateringen, Voorburg of Leidschendam komen. Voor het bezorgen worden geen kosten berekend. Het minimale aantal oliebollen voor bezorging is wel 5 oliebollen.

Woont u in de buurt van YMCA Escamp (Heelsumstraat 159) of YMCA Scheveningen (Keizerstraat 58) dan mag u uiteraard ook de oliebollen even ’s middags komen ophalen. Wij geven dan een tijdslot wanneer u ze kunt ophalen.

Bezorgen of ophalen wordt alleen op 30 december gedaan. Dus voor het bezorgen, zorg dat u ’s middags thuis bent.

Bestellen is niet meer mogelijk.