Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online training omgaan met moeilijk gedrag

september 20 @ 19:30 - 21:00

Bij je activiteiten zijn er vast weleens momenten dat kinderen ongewenst gedrag vertonen. Hiervoor zijn heel veel verschillende oorzaken aan te wijzen. In de training ‘Moeilijk gedrag bij kinderen’ leer je welke oorzaken er kunnen zijn. Ook ga je oefenen met hoe jij als leiding kan reageren op dit gedrag. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: hoe kun je voorkomen dat er ongewenst gedrag plaatsvindt tijdens de activiteiten? Al met al een veelzijdige training die je bewust maakt van jouw invloed als leiding en de oorzaken die kinderen triggeren om ongewenst gedrag te gaan vertonen.

Aanmelden kan met onderstaand formulier:

  Bij welke organisatie ben je actief?

  Voornaam*

  Achternaam*

  Telefoonnummer*

  Emailadres*

  Hoe heb je van deze training gehoord?*

  Overige bijzonderheden

  Heb je bezwaar als er tijdens de activiteit foto's van je worden gemaakt, die mogelijk online (facebook/instagram) of voor promotie worden gebruikt? (m.b.t. promotie, de foto's zullen dan alleen voor promotie van YMCA-activiteiten worden gebruikt, en zijn niet bruikbaar voor derden)

  Ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens, zoals de in de privacyverklaring van YMCA Den Haag beschreven doeleinden. (opent in een nieuw venster)
  akkoord privacy

  Gegevens

  Datum:
  september 20
  Tijd:
  19:30 - 21:00