Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Online activiteiten voorjaarsvakantie

februari 23 @ 14:00 - februari 26 @ 15:30

Ook in de voorjaarsvakantie hebben we diverse activiteiten om aan mee te doen. Alle activiteiten duren van 14.00 tot 15.00. Hieronder zie je wat op welke dag gebeurd. Aanmelden kan met het formulier onderaan.

23 februari: Tekenworkshop
Hou je van tekenen, meld je dan aan! We gaan aan de slag met perspectief en maken 3D objecten. Leg papier, potlood en liniaal maar klaar!

24 februari: Pop-up-boek maken
Bij een pop-up-boek ‘popt’ er een afbeelding omhoog uit het boek, wat door slim vouwen in het boek verstopt is. En dat gaan we dus zelf maken.

25 februari: BINGO!
Bingo heeft toch geen uitleg nodig? Heb jij als eerste alle nummers, en win je een prijsje? Of klopt het niet en heb je een valse bingo?

26 februari: Among Us !
Het enorme populaire online spel Among Us spelen we dit keer de volledige anderhalf uur. Weet jij te winnen en de saboteur te ontmaskeren?

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  Leeftijd (verplicht)

  E-mail adres ouders (verplicht)

  ik geef me op voor:

  Heeft u bezwaar als er tijdens de activiteit foto's van uw kind worden genomen, die mogelijk online (facebook) of voor promotie worden gebruikt? (m.b.t. promotie, de foto's zullen dan alleen voor promotie van YMCA-activiteiten worden gebruikt, en zijn niet bruikbaar voor derden)

  Ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens, zoals de in de privacyverklaring van YMCA Den Haag beschreven doeleinden. (opent in een nieuw venster)
  akkoord privacy

  Gegevens

  Begin:
  februari 23 @ 14:00
  Einde:
  februari 26 @ 15:30